Kaip vertinate mūsų paslaugas?

Apklausos rezultatai

Kraunasi ... Kraunasi ...
PARTNERIAI
futboliuko logotipas
Žaliasis taškas
Sveikatiada
Draugiškoji SEU olimpiada „Dramblys“
LKT logotipas
atsisiųsti
Mes-rusiuojam-logo-120×120

        Gausus būrys tėvelių, senelių, broliukų ir sesučių, susirinkusių į šeimos ir vaikų gynimo dienos šventę „Švęskime kartu“ neturėjo kada nuobodžiauti. Direktorė skambiu posmu sukvietė visus ir pasveikino šeimas, vaikučiai deklamavo, dainavo, vaidino savo šeimų nariams, dovanojo jiems dovanėles.
Priešmokyklinukų grupės vaikučių tėveliai nuoširdžiais žodžiais padėkojo visiems įstaigos darbuotojams ir padovanojo darželiui prisiminimui medelį.
Po puikios oficialios dalies šeimos galėjo rinktis įvairiausių veiklų. Auklėtoja Regina siūlė papuošti fotosienelės futbolo kamuolius, sukuriant savo šeimos emblemą ar dekoruoti vaikučių autografais. O po to šeimos galėjo nusifotografuoti prie kūrybingai papuoštos fotosienelės. Auklėtoja Daivutė kvietė piešti akriliniais dažais ant plėvelės, ant akmenukų, ant didelių popieriaus lapų. Auklėtoja Elita buvo paruošusi muilo burbulų stotelę, vaikai su tėveliais bandė, kaip išpūsti patį didžiausią burbulą. Auklėtoja Liuda parengė futbolo aikštyną, gimnazijos kūno kultūros mokytoja Eglė kvietė pasportuoti. Mums talkino dailės būrelio „Kūrybos studija“ merginos, jos piešė vaikams ant veidukų, prie jų palapinės nusidriekė eilė, kaip vaikams patiko jų piešinukai. Renginį vedė mūsų mielos savanorės Ema ir Evelina.
O linksmas batutas laukė vaikučių visą dieną. Jaunimo darbuotoja Jūratė reguliavo saugumą ir prižiūrėjo, kad visiems pakaktų laiko pašokinėti ir pasidžiaugti batuto smagumu.

Pavaduotoja ugdymui Laima Karpavičiūtė